ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ - Ε.Κ.Ε.Σ.®

BEST DOGS

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ | ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

Τα Ομαδικά Μαθήματα Βασικής Υπακοής έχουν σκοπό την κοινωνικοποίηση των σκύλων, την βελτίωση της απόδοσης τους, μέσα από πολλά ερεθίσματα, την αντιμετώπιση φοβιών και προβληματικών συμπεριφορών και την προσαρμογή τους στο να συνυπάρχουν με άλλους σκύλους.

Επίσης, είναι ευχάριστα για τους σκύλους, γιατί υπάρχουν πολλές ασκήσεις που εκτελούνται μέσα από παιχνίδι με άλλα σκυλιά. Γι αυτό το λόγο μπορούν να συμμετέχουν και σκύλοι-μαθητές που έχουν τελειώσει πριν πολύ καιρό την εκπαίδευση και είναι μεγάλοι σε ηλικία.

 

Είναι ένας τρόπος στο να ελέγχεται η ποιότητα της εκπαίδευσης αλλά και να βλέπουμε τους παλιούς μας μαθητές. Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται σε προγραμματισμένες ημερομηνίες εντός και εκτός σχολής (λεωφόρους, πάρκα, πλατείες, παραλίες) και περιλαμβάνουν ομαδικές ασκήσεις, από πολύ απλές έως πολύ δύσκολες, ανάλογα με το επίπεδο του σκύλου και σε τι στάδιο εκπαίδευσης βρίσκεται.

 

BLOG ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

Λεωφόρος Αλίμου 19

210-9844772

info@bestdogs.gr

follow me @ facebook

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

COPYRIGHT © 2018  V. VOLANAKIS  |  BEST DOGS.GR - E.K.E.S. ® ALL RIGHTS RESERVED  |  DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART® WEB SOLUTIONS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ